Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren

Heeft u vragen over uw retour? Wilt u wat kwijt? Wij helpen u graag! 

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar contact@fairgoods.nl 
Of via Whatsapp:
+31 (0)6 12164186

Bedenktijd & Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn voor eigen rekening, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de FairGoods geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@fairgoods.nl of +31 (0)6 12164186.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product al in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 

 1. Geef het retour aan bij contact@fairgoods.nl
 2. Vul het retourformulier in en stuur deze mee met de retourzending van het product. 
 3. Verstuur met de retourzending altijd meteen de track and trace code.
 4. Nadat het verstuurd is ontvangen we graag het verzendbewijs per mail.
 5. Wanneer de retourzending binnen is gekomen bij de leverancier dan controleert hij of het aan onze voorwaarden voldoet.
 6. Goed> Het geld wordt dan teruggeboekt op het door u aangegeven rekeningnummer. 
 7. Niet goed> Als het niet aan de voorwaarde voldoet brengen we u hiervan op de hoogte.

Voorwaarden voor retourzending:

 • Het pakket is nog compleet.
 • Het product is niet beschadigd
 • Retour gestuurd met track & trace
 • Retourkosten worden bij volledige retournering van de bestelling vergoed