Over FairGoods

Welkom bij FairGoods, wij zijn een kleine webshop met een groot hart voor duurzame en eerlijke producten. Bij FairGoods zijn we gepassioneerd over ondernemen en het leveren van uitstekende service aan onze klanten. Dit is dan ook terug te zien in onze kernwaarden:

- Passie -
We zijn gedreven om bij te dragen aan een betere wereld door duurzame en eerlijke producten aan te bieden. Onze passie voor wat we doen straalt door in onze producten en diensten en we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om ons bedrijf te verbeteren.

- Servicegericht -
We vinden het belangrijk om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We zorgen ervoor dat al onze producten van de hoogste kwaliteit zijn en dat onze klanten altijd kunnen rekenen op snelle en vriendelijke ondersteuning.

- Eerlijkheid -
We vinden het belangrijk om transparant te zijn over onze producten en onze bedrijfsvoering. We streven naar een eerlijke prijs voor zowel onze klanten als onze leveranciers en we zorgen ervoor dat alle producten die we verkopen voldoen aan onze strenge normen voor duurzaamheid en ethische productie.

Bij FairGoods zijn wij twee jonge ondernemers die gedreven zijn om het beste product zo snel mogelijk voor een eerlijke prijs bij onze klanten thuis te bezorgen. We zijn er trots op dat we ons steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld en we zullen er alles aan doen om deze missie te realiseren. We kijken er naar uit om met u samen te werken om deze wereld een beetje beter te maken, één aankoop tegelijk.